Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

27 Ιαν Πρέπει να φορτίζω την μπαταρία της μηχανής μου;
Pissaris Christos 0 9
Η μπαταρία της μοτοσυκλέτας σας είναι ένας από τα πιο σημαντικά μέρη της, ειδικά στις νεότερες μοτοσικλέτες που έχουν ηλεκτρονικά και ψεκασμό. Είναι αυτό που σας δίνει την ισχύ να ξεκινήσετε τον κινητήρα και να προχωρήσετε στο δρόμο. Για να διατηρήσετε την απόδοση της μπαταρίας σας και να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα, είναι σημαντικό να γνωρίζετ..
27 Δεκ Όλα είναι Δρόμος
Kavakopoulos Sofianos 0 66
Ο δρόμος φιδωτός, ανοίγεται μπροστά μου… Μια συνεχής λευκή γραμμή στην μέση και το μαύρο της ασφάλτου να στρίβει μπροστά μου και εγώ να την ακολουθώ μαγνητισμένος από αυτή. Μια παρόρμηση εσωτερική να πηγαίνεις όπως σε πάει ο δρόμος και όχι όπου θέλεις. Σταυροδρόμια που δεν τα σκέφτεσαι και απλά ακολουθείς την παρόρμησή σου. Ταξίδια μοναχικά για εσω..
20 Νοε Σχέση μετάδοσης
Pissaris Christos 0 21
Τι είναι η σχέση μετάδοσης.Κάθε κινητήρας μετατρέπει την παλμική κίνηση του πιστονιού, σε περιστροφική. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του στροφάλου σε συνεργασία με την μπιέλα. Όσο πιο πολύ γκάζι ανοίγουμε εμείς, τόσο πιο γρήγορα περιστρέφεται ο στρόφαλος. Και αφού η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω τροχό, τόσο πιο γρήγορα περιστρέφεται και ο πίσω τροχό..
16 Νοε Ψώνισε σε 3 άτοκες δόσεις ΧΩΡΙΣ πιστωτική
Pissaris Christos 0 48
Θέλεις να αγοράσεις το αγαπημένο σου προϊόν άμεσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να διαθέσεις όλο το ποσό. Θα μπορούσες βέβαια να το διαθέσεις όλο, αλλά γιατί να πληρώσεις κάτι τώρα, τη στιγμή που μπορείς να το πληρώσεις χωρίς καμία επιβάρυνση σε 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις;Το MotoHub σε συνεργασία με τη Klarna και την Viva Wallet σου προσφέρει μία μοναδι..
10 Νοε Στην Γκιώνα μέσω Δίρφυς
Kavakopoulos Sofianos 0 402
"Ρε μπαμπά αφού εγώ θέλω να μπω μέσα να πάω κοντά στο λιοντάρι", γκρίνιαζε ο μικρός μου. "Εδώ γίνεται χαμός από βροχή και εσύ θέλεις να πας κοντά;" συνέχιζα εγώ βλαστημώντας την στιγμή που αποφάσισα να βγω βόλτα μέσα στην καταιγίδα. "Δεν με νοιάζει τίποτα", απάντησε αυτός και έτρεξε προς τον λάκκο που είναι στημένο το λιοντάρι. "Μη...", ίσα που πρό..
27 Σεπ Ελα να παμε στο Νησί η μηχανούλα μου εγώ κι εσύ
Μπάμιατζης Στέλιος 1 234
Δεν είναι εύκολο πράγμα να γράψεις ένα καλό ταξιδιωτικό. Να μεταφέρεις την ομορφιά του τοπίου, τις όποιες περιπέτειες έζησες, αλλά και να αναφερθείς και στις όποιος δυσκολίες συνάντησες, όπως και τι να προσέξουν όσοι επιθυμούν να πάνε. Το πιο δύσκολο είναι να μεταφέρεις επακριβώς το συναίσθημα που βίωσες και να μεταδώσεις τη χαρά των ανακαλύψεών ..
14 Σεπ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Kavakopoulos Sofianos 0 394
Για κάθε άνθρωπο ο χρόνος κυλάει διαφορετικά. Έχει να κάνει με τις προσλαμβάνουσές του. Αλλιώς τον νιώθει κάποιος που κάθεται και δε δουλεύει από επιλογή, αλλιώς αυτός που δεν δουλεύει γιατί δεν βρίσκει δουλειά. Τελείως διαφορετικά μετράει τον χρόνο κάποιος που ταξιδεύει μέσα σε ένα αυτοκίνητο και αλλιώς αυτός που είναι πάνω σε μια μηχανή σε έναν ξ..
03 Αυγ Διαστάσεις Ελαστικών για γουρούνες και ATV
Pissaris Christos 0 128
Ενώ στην ευρώπη έχουμε συνηθίσει τα ελαστικά μας με την μορφή 180/55-17, τα λάστιχα από τις γουρούνες έχουν τελείως διαφορετική αρίθμιση.Πάμε όμως να δούμε τι σημαίνει η μία και τι η άλλη.Στα λάστιχα που τοποθετούμε στα αυτοκίνητα και στις μοτοσικλέτες μας, οι διαστάσεις έχουν τη μορφή xxx/xx-xxΤο πρώτο νούμερο, αφορά το συνολικό πλάτος του ελαστικ..
28 Ιουλ Μεταβίβαση Μοτοσυκλέτας, Ολα όσα χρειάζονται
ΓεωμέτρηςM1ch43lG30metres! Μιχαήλ 0 37
Και έρχεται η στιγμή που θα αγοράσουμε ή θα πουλήσουμε μοτοσυκλέτα. Οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της μοτοσυκλετιστικής μας καρριέρας δηλαδή.Παρακάτω θα γράψω για την κλασική μεταβίβαση μοτοσυκλέτας, και γράφω κλασική, γιατί σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, και η μεταβίβαση θα γίνεται ηλεκτρονικά, από το σπίτι μας, χωρίς την ταλαιπωρία της επίσκε..
21 Ιουλ Δωρεάν αποστολές με Box Now για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Pissaris Christos 0 168
Μία ακόμα συνεργασία ξεκίνησε από εχθές.Το κατάστημα μας πλέον χρησιμοποιεί και την Box Now για τις αποστολές του όπου αυτό είναι εφικτό.Για να γιορτάσουμε αυτήν την έναρξη της συνεργασίας μας, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι αποστολές που θα γίνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τη χρήση της Box Now θα είναι δωρεάν, ανεξάρτητα με το κόστος της πα..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 54 (6 Σελ.)
Για την καλύτερη εμπειρία σας, το site μας χρησιμοποιεί cookies